Acasa | ACTUALITATE | Se despart apele în PSD. Felix Stroe și Mircea Dobre merg pe mâna lui Mihai Tudose

Se despart apele în PSD. Felix Stroe și Mircea Dobre merg pe mâna lui Mihai Tudose


image

Scandalul din PSD declanșat de polițistul pedofil și de ”demisia” ministrului Carmen Dan, stă să izbucnească. Taberele au început să se formeze: pe de o parte Liviu Dragnea, care își caută cu disperare aliați, iar pe de altă parte Mihai Tudose care, deși nu este liderul partidului, se bucură de foarte multă susținere.

Felix Stroe, Ministrul Transporturilor, a ales să meargă mai departe cu Mihai Tudose, părăsindu-l elegant pe Liviu Dragnea, pe care l-a sprijinit cândva.

Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni. Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă și decizia”, a transmis Stroe Felix printr-un comunicat de presă.

Mai mult, și Mircea Titus Dobre, Ministrul Turismului, a făcut precizări cu privire la situația din PSD, arătând, la rândul său, că va merge pe mâna premierului Mihai Tudose.

Mă aștept ca în viitorul CExN să discutăm mai mult despre modalitățile prin care acest guvern să funcționeze și mai bine decât a funcționat până în prezent, despre ceea ce putem aduce în plus pentru România și pentru toți românii, indiferent dacă ne-au dat votul încrederii lor sau încă nu au făcut acest lucru, în speranța că la finalul mandatului nostru vom avea mai mulți susținători în rândul românilor și vom putea face mai mult pentru România. Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului – așa cum este perceput de alegători, prezentat de mass-media și acuzat, dacă este cazul, atunci când există eșecuri. Șeful Guvernului știe cu ce miniștri poate lucra și ce oameni nu corespund exigențelor lui de lider, la fel cum se întâmplă într-o companie care trebuie să producă pentru a exista pe piața liberă. Dacă privim România ca pe o companie, trebuie să înțelegem necesitatea de a avea acea organizare care să ne ajute să o conducem spre atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu toții. Am convingerea că avem responsabilitatea și maturitatea politică necesare pentru a face aceste lucruri și pentru a demonstra că prioritatea noastră este România și cetățenii acestei țări. Suntem încă la început de drum pentru a restabili încrederea românilor în clasa politică, iar premierul Mihai Tudose a demonstrat că cetățenii acestei țări vor să fie conduși de un lider care le înțelege problemele și caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice și fără a lua decizii pripite. Am putea să facem toți același lucru și să muncim pentru binele românilor și al României.”, a scris Mircea Titus Dobre pe pagina sa de facebook.  

Trebuie precizat că premierul, Mihai Tudose, a declarat în mai multe rânduri faptul că printre miniștrii cu care are o colaborare bună și care, în opinia sa, chiar își fac treaba, se află și constănțenii Stroe Felix, și Mircea Titus Dobre.Voteaza articol
5.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Bucuresti on 14/01/2018 16:45:12
avatar
Un om serios!
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat