Acasa | ACTUALITATE | Incredibil! La Spitalul Clinic Județean Constanța, medicul Eugen Dumitru a externat un bătrân care suferă de demență, fără să anunțe familia

Incredibil! La Spitalul Clinic Județean Constanța, medicul Eugen Dumitru a externat un bătrân care suferă de demență, fără să anunțe familia


image Conf. Univ. Dr. Eugen Dumitru

Fiica unui bărbat din Constanța acuză angajații Spitalul Clinic Județean de Urgență că i-au externat tatăl fără să anunțe familia, deși în fișa medicală a acestuia este specificat faptul că, printre altele, suferă de demență.

Bărbatul, în vârstă de 85 de ani, fusese internat pe secția Gastroenterologie în stare gravă, fiind operat de cancer la colon.

Pe toată perioada spitalizării a fost supravegheat de familie iar în fișa de internare erau trecute numere de telefon, în caz că nu este cineva apropiat în spital.

Pe data de 19 ianuarie, când s-a dus fiica sa la el, bătrânul se afla pe hol, cu foaia de externare în mână.

Ne-am dus la ora 17.00 la el și l-am găsit pe holul secției, îmbrăcat doar în cămașă de unică folosință, bâjbâind pe lângă pereți, cu foaia de externare în mână. Nu știam ce să fac mai întâi. Nu aveam haine. L-am învelit într-o pătură ca să îl pot duce acasă. Asistentele de pe secție dădeau din umeri. Asistenta șef a spus că medicul i-a făcut externarea pentru că nu mai este nimic de făcut iar pacientul a semnat chiar dacă se știe că suferă de demență”, a scris fiica bătrânului pe facebook.

Medicul care l-a tratat și externat este ”renumitul” Conf. Univ. Dr. Eugen Dumitru, șeful secției Gastroenterologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța .  

Eugen Dumitru, pe lângă postul din spital, este și unul din proprietarii clinicii private Gastromond, aflată la câțiva pași de Spitalul Județean.

Purtătorul de cuvânt al Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi, a transmis că s-a demarat o anchetă privind situația bătrânului iar rezultatul ne va fi comunicat.

Vom reveni.    

Citeste si

În Spitalul Județean de Urgență Constanța se moare cu zile. Medicii sunt ocupați cu afaceri private

http://www.atacdeconstanta.com/articole/9642-%C3%AEn-spitalul-jude%C8%9Bean-de-urgen%C8%9B%C4%83-constan%C8%9Ba-se-moare-cu-zile.-medicii-sunt-ocupa%C8%9Bi-cu-afaceri-private.htmlVoteaza articol
2.73

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (7 postat):

Inchirieri auto Otopeni on 20/01/2018 17:12:43
avatar
Un sistem tipic romanesc.
Thumbs Up Thumbs Down
0
on 20/01/2018 18:10:17
avatar
Acest medic este incompetent dati l afara
Thumbs Up Thumbs Down
0
maria nistoroiu on 20/01/2018 18:37:14
avatar
acest medic are un comportament necivilizat cu bonlavii,si nu-si face indeajuns meseria
Thumbs Up Thumbs Down
0
Clara on 20/01/2018 22:36:02
avatar
Articol prost facut de dragul de a arunca cu noroi in cineva. Cata penibilitate in a INCERCA sa atace unul dintre cei mai valorosi medici ai Constantei.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Robert on 21/01/2018 04:32:32
avatar
La varsta asta unii ai prea multe pretentii...
Thumbs Up Thumbs Down
0
Fiica batranului on 21/01/2018 10:06:34
avatar
Robert,ai parinti?Nu iti doresc sa treci prin ce am trecut eu.Tatal meu a platit o viata asigurari medicale si nu a benefiat prea mult de serviciile medicale.De cand se conditioneaza viata unui om pentru ca are o varsta inaintata?A trait pe spatele tau?Roagate sa nu ajungi in situatia tatalui meu.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Alina on 21/01/2018 13:29:58
avatar
Pentru Clara. Doamna dragă, acest stimat valoros „medic“ nu te trateayă decat dacă ai un sac de euro. În rest toată lumea la el are colon iritabil - un diagnostic superficial. Eu am fost diagnosticata cu DAO de un alergolog care isi face mesieria cu seriozitate - am lipsa enzimei care metabolizează histamina - ceea ce imi făcea inflamatii in tot corpul si probleme gastrice similare cu colonul lui iritabil. Pe el doar să pună diagnostic superficial si sa ia banii il intereseaza, nu să facă oamenii bine.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat