Acasa | ACTUALITATE | 2018 - Patru zile și patru nopți de NEVERSEA. Iată ce spun organizatorii

2018 - Patru zile și patru nopți de NEVERSEA. Iată ce spun organizatorii


image

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018, în Constanța.

Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și magia naturală a Mării Negre.

Anul acesta, la festival vor fi preznți peste 200 de artiști, mulți dintre ei fiind pentru prima dată în România.

Evenimentul se va desfășura pe  una din plajele din municipiul Constanța, iar organizatorii susțin că, în acest moment, au autorizații pentru oricare din aceste plaje.

Se vor analiza toate aspectele care țin de accesul participanților, fluidizarea traficului și confortul comunității, urmând a se stabili în perioada imediat următoare care dintre aceste plaje este cea mai potrivită.

Comunitatea a avut mult de câștigat de pe urma acestui festival, orașul a avut mult de câștigat, din punct de vedere al notorietății, al percepției pozitive față de o destinație cunoscută de români dar mai puțin cunoscută pentru străini. Neversea a însemnat un eveniment care ne-a așezat pe harte europeană a evenimentelor, încă de la prima ediție, un eveniment care a adus aici, pentru prima dată, mulți artiști, care au făcut un serviciu uriaș României și litoralului românesc. Constanța merită un asemenea festival și le mulțumesc organizatorilor pe care vreau să-i invit să fie, în continuare, ambasadori ai orașului nostru.”, a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

 „După ediția din 2017 am primit feedback incredibil din partea fanilor și nu numai. Așa ne-am dat seama și am înțeles că cel mai mare festival de pe plajă din România a fost un real succes și că merită o zi în plus și artiști mai mulți decât în 2017. Începând din acest an cei care intră în tărâmul fantastic NEVERSEA vor petrece 4 zile și 4 nopți de neuitat.” a spus Bogdan Buta, general manager NEVERSEA.

PRIMELE 5000 DE ABONAMENTE NEVERSEA 2018

Primele 5000 de abonamente pentru festivalul NEVERSEA 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00.

Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de7 februarie, ora12.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com.

Potrivit organizatorilor, ediția din 2017 a fost un real succes.

În cele trei zile de festival peste 153.000 de mii de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului NEVERSEA.

Peste 100 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: Jason Derulo, Rita Ora și Dua Lipa.

Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. Din afara țării, cei mai mulți festivalieri au ajuns pe plaja Neversea din Marea Britanie, Germania și Statele Unite ale Americii.

Impactul financiar asupra orașului, după cele trei zile de festival a însemnat o infuzie de capital de peste 20 milioane de euro, bani care au rămas în comunitatea locală.

În medie, cei care au ajuns în Constanța pentru cel mai mare festival de pe plajă, de la malul Mării Negre, au cheltuit 300 de euro pe cazare, mâncare și alte cumpărături.

 

 

 Voteaza articol
2.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Bucuresti on 05/02/2018 16:26:36
avatar
Un spectacol extraordinar!
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat