Acasa | ACTUALITATE | Constanța, prezență de excepție la Târgul de Turism Romexpo 2018. Corina Martin nu mai este "în cărți"

Constanța, prezență de excepție la Târgul de Turism Romexpo 2018. Corina Martin nu mai este "în cărți"


image

Pentru prima dată, după mulți ani, Constanța va participa la Târgul de Turism al României fără Corina Martin și Asociația Litoral Delta Dunării.

Se pare că între operatorii de turism din Constanța și autoritățile locale s-a creat, în sfârșit, o legătură, și se pun bazele unei Organizații de Management al Destinațiilor  (OMD), condusă de Anca Nedea Pavel și Nicolae Bucovală.  

În cadrul unei conferințe de presă s-au anunțat principalele direcții în care se va acționa pe viitor și modul în care Organizația Patronală Mamaia Constanța se va prezenta la Târgul de Turism Romexpo 2018 de la București.

”Prezența la manifestare are ca scop reprezentarea și promovarea destinației Mamaia-Constanța într-un mod coerent și targetat, abordând un display proaspăt, tip open-space, în care savoarea locală, istoria, natura și evenimentele de toate tipurile se îmbină pentru a oferi potențialului consumator o experiență turistică integrată, folosind instrumente de smart-travel.”, a declarat Anca Nedea Pavel.

Va fi o prezență inedită a noastră la acest Târg. Pot să spun că este cea mai bună abordare de până acum. Ne-am pregătit temeinic și, vă garantez, va fi un eveniment de excepție.”, a completat Nicolae Bucovală.

 ”Pentru prima dată, Consiliul Județean Constanța împreuna cu Primăria Municipiului Constanța și Organizația Patronală Mamaia – Constanța vor repoziționa stațiunile litorale românești acolo unde le este locul: în topul celor mai frumoase destinații pentru vacanța de vară. În cadrul conferinței la care am participat astăzi alături de primarul Decebal Făgădau și președintele OPMCTA Nicolae Bucovală am arătat, încă o dată, că îmi doresc ca județul Constanța să se mențină ca o regiune atractivă atât pentru turiști cât și pentru investitori.”, a declarat Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Este pentru prima dată când Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța sprijină turismul pentru că există o armonie. Ne aflăm pe un traseu și am ajuns la această formulă care se va adapta și vom avea o Organizație de Management al Destinației. Astfel de organizații există peste tot în lume și sunt convins că va funcționa și la Constanța. Avem alături de noi Camera de Comerț, Universitatea Ovidius, multe inițiative private și dorința de schimbare a lucrurilor. De la acest moment de armonie eu iau rezultatele.”,  a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Revenind la Asociația Litoral Delta –Dunării condusă de Corina Martin, cea care s-a ocupat ani buni de promovarea turistică a litoralului, trebuie menționat faptul că a intrat în insolvență.

Asociația a gestionat banii proveniți din taxa de promovare, însă, în urma unei cereri depusă de Anca Nedea Pavel, Primăria Constanța a încetat colaborarea cu Corina Martin.

Mai mult, Asociația Litoral Delta-Dunării are de restituit Consiliului Județean Constanța aproximativ 150.000 de euro, bani primiți fără nicio acoperire legală, de la Nicușor Constantinescu.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Inchirieri auto Otopeni on 22/02/2018 20:08:13
avatar
Un articol foarte interesant.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat