Acasa | ACTUALITATE | Tensiuni între IPJ și Poliția Locală Constanța. Nașul Dancu și finul Tudorel au rupt cumetria

Tensiuni între IPJ și Poliția Locală Constanța. Nașul Dancu și finul Tudorel au rupt cumetria


image Tudorel Dogaru

Tudorel Dogaru, noul șef al Poliției Locale Constanța, a schimbat complet direcțiile de acțiune ale subordonaților săi, astfel, că în ultima perioadă, polițiști locali au activități cu care nu erau obișnuiți până acum. Nici ei, nici noi, cetățenii.

Sub conducerea lui Dogaru, localii se ocupă controlul biletelor în autobuzele RATC, acțiuni de salubrizare desfășurate alături de angajații de la Polaris, prinderea cerșetorilor din intersecții.

Trebuie subliniat faptul că aceste activități sunt binevenite pentru constănțeni, singurii nemulțumiți fiind chiar polițiști locali care aveau alte așteptări.

La angajare au sperat că vor elucida crime sau vor fi agenți sub acoperire, însă s-au trezit fugărind căruțași și căutătorii de peturi.

Până să vină Tudorel Dogaru, Poliția Locală avea acțiuni comune cu Inspectoratul de Poliție Județean, dar acum astfel de activități au încetat.

Localii se plâng de situația ingrată în care se află, mai ales că cei despre care spuneau că le sunt colegi, angajații MAI, se poartă destul de urât cu ei și refuză orice colaborare. Au existat împrejurări în care nici măcar nu au fost lăsați să intre în secția de poliție, când aduceau vreun infractor, fiind poftiți să aștepte afară.

Gurile rele spun că în spatele acestei situații stă conflictul dintre Tudorel Dogaru și Constantin Dancu, șeful IPJ Constanța și, culmea, nașul lui Dogaru.

Se pare că pe vremea când era adjunct la IPJ, Tudorel Dogaru a încercat din răsputeri să-l îndepărteze pe Dancu, făcându-i chiar și sesizare către organele abilitate pentru că nu avea completată declarația de avere.

Sătul de ambițiiile și uneltirile finului său, Dancu l-a ”lucrat”, elegant, detașându-l la Poliția Locală, pe o perioadă de șase luni, începând cu data de 1 ianuarie 2018.   

Mai mult, a dispus încetarea oricărui tip de coaborare a tuturor secțiilor de poliție din Constanța, inclusiv a Serviciului Rutier, cu Poliția Locală.

Sub conducerea lui Tudorel Dogaru, atribuțiile polițiștilor locali au fost mult restrânse, iar directivele date de acesta sunt la limita legii.

Mergând pe firul cumetriilor, în cadrul Poliției Locale îl găsim pe, Ionuț Dumitru, șef al Serviciului Fluidizare Rutieră, prieten, fost vecin și viitor fin al lui Tudorel Dogaru.

Ionuț Dumitru este pieten și cu Toma Nicolae Florin. Dar despre această interesantă combinație, povestim cu altă ocazie.

Până la urmă, partea bună este că, în sfârșit, se acționează și în zone care până acum au fost ignorate, pentru că polițiști locali se credeau angenți FBI și nu se coborau la asemenea nivel. 

 Voteaza articol
5.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (2 postat):

Inchirieri auto Otopeni on 23/02/2018 16:35:18
avatar
Mereu exista tensiuni acolo.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Comunicat on 27/02/2018 23:47:42
avatar
Romania tara pilelor.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat