Acasa | POLITICA

Gigi Chiru îl acuză de laşitate pe "sultanul" Mazăre

image
Într-un comunicat de presă, Chiru sare iar la gâtul lui Mazăre: „Dorinţa lui Mazăre de a pune stăpânire pe inima economică a oraşului, Portul Constanţa, nu
articol complet

Consilierii locali PDL reclamă neregulile din Consiliul Local Constanţa

image
Luni dimineaţă are loc la hotel Malibu din staţiunea Mamaia şedinţa ordinară a Consiliului Local Constanţa, şedinţă care are pe ordinea de zi 36 de
articol complet

Mariei Stavrositu îi este ruşine cu partidul lui Gică Slabu

image
Candidatura Mariei Stavrositu a fost încă de la început una cu probleme, aceasta neștiind exact cu ce partid va merge mai deprte, pe ce colegiu și mai ales dacă va continua ca deputat sau va ținti mai sus, spre Senat.
articol complet

Deputaţii constănţeni: 4 ani de dormit şi 190 de minute şi 53 de secunde de vorbit

image
Publicaţia noastră face o scurtă radiografie a activităţii deputaţilor constănţeni în mandatul 2008-2012. Nu vom face referire la iniţiativele legislative ale acestora, care oricum nu sunt relevante, mulţi dintre ei aderând doar scriptic la astfel de iniţiative, ci la timpul efectiv pe care reprezentanţii noştri şi l-au sacrificat pentru constănţeni în particular şi români, în general.
articol complet

Maria Stavrositu, curtată de Noua Republică

image
Suspendată din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Constanţa, Maria Stavrositu se vede în situaţia de a avea de ales între două variante: 1. ori îl zboară pe Chiru şi 2. ori se reorientează către alt partid.
articol complet

Nicuşor Constantinescu pierde meci după meci

image
În ultimele luni planetele se pare că s-au aliniat complet anapoda pentru preşedintele CJC Nicuşor Constantinescu, pentru că veştile proaste se ţin lanţ şi nimic nu-i mai iese ca înainte.
articol complet

Gigi Chiru – “USL-ul pune biciul pe constănţeni, iar Mazăre îi înrobeşte”

image
2013 este un an al scumpirilor. Guvernul Ponta nu vine în ajutorul românilor, ci îi înrobeşte, le pune în cârcă scumpiri cărora cetăţenii nu le vor mai face faţă. Numai că, dintre toţi locuitorii României, constănţenii sunt cei mai loviţi de scumpiri. „Gazele pentru consumatorii casnici se vor scumpi în anul 2013 cu 10%. Prețul la energia electrică a crescut deja de la 1 ianuarie cu 10%. Accizele cresc, pentru că vor fi recalculate la un curs de schimb cu 5,2% mai mare față de anul 2012.
articol complet

Cine este Victor Ciorbea, infractorul care-i face apologia lui Mazăre

image
Când Radu Mazăre era să-şi rupă gâtul făcând pe James Bond cu implant de păr la inaugurarea magazinului Decathlon, printre cei care îi apreciau cu entuziasm pe la diverse talk-show-uri aptitudinile de maimuţoi se afla fostul prim ministru şi actual coleg de Uniune, Victor Ciorbea. Ciorbea, care va candida la parlamentare pe listele USL în Colegul 9 din Sectorul 2 al Capitalei, are un trecut care, ca şi la Mazăre, n-ar trebui să-i permită să iasă din casă de ruşine, darămite să viseze la vreun loc în parlamentul României.
articol complet

Mădălin Voicu şi părerea lui despre votanţii constănţeni

image
Proaspătul candidat al PSD-ului de la malul mării, Mădălin Voicu, nu şi-a renegat niciodată originea ţigănească, ba chiar face şi paradă cu ea. Dar cum puţin sânge albastru nu strică la casa omului, Voicu se dă şi neam de boier. Dacă o altă odraslă de bulibaşă, Oana Niculescu-Mizil, se vede stră-stră-strănepoată de-a lui Ştefan cel Mare, la Mădălin Voicu rangul de noblețe vine pe linie maternă din familia Cantacuzinilor, ajungând până la Dimitrie Cantemir iar dinspre tată, dintr-un paharnic de la curtea regilor transilvăneni, Aldea, un soi de ospătar mai răsărit.
articol complet

PPDD Constanţa s-a lepădat de Ion Radu

image
După eşecul lamentabil de la alegerile locale, unde se preconizau 6-7 consilieri locali şi dublu la cei judeţeni şi au rămas doar 6, şi ăia
articol complet

1 2 3 4 5 6 7 next total: 63 | afisate: 1 - 10