Acasa | POLITICA

Consiliul Local Eforie a mai scăpat de un şpăgar

image
Ales consilier local încă de pe poziţia a doua a listei USL, la prima întrunire a consiliului local, Iulian Brangă a făcut un pas înapoi, renunţând la funcţie în favoarea preşedintei organizaţiei de femei a PSD, Ionela Lokman. Motivaţiile lui Brangă au fost fie de ordin material, preferând postul de director şi preşedinte al consiliului de administraţie al SC Utilserv SRL, o societate la care acţionar unic este Primăria Eforie, şi de unde dacă nu curge, pică, fie de ordin moral, funcţia de viceprimar pe care o viza fiind ocupată şi în acest mandat de pnl-istul Robert Şerban.
articol complet

Scandal la PRM Mangalia.”Unchiul” Mincă şi “nepotul” Cârlescu - la cuţite

image
O postare pe Facebook a fostului candidat PRM la primăria Mangalia, Adrian Cârlescu, acutizează tensiunile deja existente între consilierul local Ion Mincă, pe de-o parte şi Ion Anghel, preşedintele organizaţiei locale şi Cârlescu, de cealaltă parte. În respectiva postare, Adrian Cârlescu afirmă că Mincă şi Cristian Radu l-ar fi abordat pentru a-i oferi o importantă sumă de bani, cu scopul de a-i ajuta în campanie.
articol complet

Manea Mogos, afară din partid şi din Consiliul Local

image
Surpriză de proporţii ieri la prima şedinţă de consiliu în Eforie. Cu doar o oră înainte de începerea şedinţei, la secretariatul primăriei Eforie a sosit o adresă din partea organizaţiei naţionale a PPDD, în care se preciza că Manea Mogoş, preşedintele organizaţiei locale, nu mai este membru al partidului.
articol complet

Eduard Martin şi-a asigurat loc de muncă la Loteria Română

image
Eduard Martin se află la finalul celei de a doua legislaturi. După ce în primul mandat, Martin s-a remarcat prin prezenţa extrem de scăzută la lucrările Camerei, conform Institutului pentru Politici Publice, în 2008 şi-a făcut o campanie agresivă cu care a convins electoratul din colegiul său să-l mai voteze o dată.
articol complet

PRM Mangalia şi mafia arabă pun umărul la victoria lui Iorguş

image
După anunţul Biroului Electoral Central că alegerile se vor repeta la Mangalia, candidaţii locali încearcă tot felul de repoziţionări care să-i avantajeze. Retragerea din cursă a fostului primar Claudiu Tusac va fi urmată şi de cea a candidatului PRM, Adrian Cârlescu, care a decis să-şi ofere voturile pdl-istului Zanfir Iorguş. Şi ca să demonstreze cât de serioase îi sunt intenţiile, însuşi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor va veni vineri la Mangalia, pentru a-i sprijini campania lui Iorguş, pe care cu 6 ani în urmă îl numea “mafiot”.
articol complet

Ale cui interese serveşte Victor Ponta?

image
În 26 noiembrie 2010, Victor Ponta se ducea în Israel însoţit de Daciana Sârbu, soţia sa, şi europarlamentarul Corina Creţu. Oficial, cei trei se aflau la Tel Aviv pentru inaugurarea unei nou înfiinţate filiale a P.S.D. în Israel, dar ei au discutat şi alte treburi cu Colette Avital, la reşedinţa lui Armand Schor, influent om de afaceri israelian, repre¬zen¬tantul P.S.D. pentru Israel şi Ori¬en¬tul Mijlociu.
articol complet

Matei a depus jurământul de primar. Pancencu şi Calapod nu au fost validaţi consilieri.

image
Astăzi la Năvodari a avut loc şedinţa de validare a consilierilor locali precum şi depunerea jurământului de către noii aleşi. Binecuvântat, pupat şi felicitat de către IPS Teodosie, primarul Nicolae Matei a jurat din nou că va avea grijă de toţi cei care l-au reales şi că alături de echipa sa va face din Năvodari unul din cele mai frumoase oraşe din ţară.
articol complet

Scandalul din PDL Constanţa continuă. Chiru este acuzat de încălcarea regulamentului.

image
Organizaţia Municipală PDL Constanţa, în frunte cu Maria Stavrositu şi Mihai Petre, contestă orice acţiune pe care Gigi Chiru o iniţiază în numele partidului. În calitatea sa de preşedinte al Organizaţiei Judeţene, Chiru încearcă să-i elimine din partid pe cei care i-au contestat aptitudinile de primar şi care au spus despre Primăria Constănţenilor că ar fi una de jucărie. Astfel la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, Chiru a adoptat unele decizii pe care organizaţia municipală le consideră, din nou, nestatutare şi nule.
articol complet

Mihai Petre: „Demisia este un gest de onoare însă asta nu putem aştepta de la Chiru”

image
Supăraţi că Gigi Chiru a organizat în urmă cu trei zile o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean în care s-a hotărât demiterea Mariei Stavrositu de la conducerea organizaţiei municipale şi excluderea lui Mihai Petre din PDL, astăzi, într-o conferinţă de presă cei doi au sărit din nou la gâtul fostului candidat la Primărie.
articol complet

Ce zice Maria Stavrositu despre Gigi Chiru

image
Disensiunile dintre deputatul Maria Stavrositu şi candidatul la primăria Constanţa, Gigi Chiru sunt deja de notorietate. Deşi fac parte din acelasşi partid politic, PDL, între cei doi există vechi neînţelegeri, Chiru acuzând-o pe Maria Stavrositu că ar fi făcut campanie electorală pentru Claudiu Palaz şi nu pentru el. Răspunsul acesteia a venit abia acum, după încheierea alegerilor, printr-un counicat de presă.
articol complet

back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 63 | afisate: 11 - 20