Acasa | POLITICA

PPDD-istul Marin Ciocîia: „Dacă nu iau 25 %, mă retrag”... Ce mai aştepţi?

image
Candidatul PPDD Mangalia pentru funcţia de primar, fostul şofer de salvare şi actual patron de piaţă, Marin Ciocîia s-a făcut de toată ruşinea. După ce în ultimul an a propus după care s-a certat cu nu mai puţin de trei candidaţi, Constantin Filimon, Paul Botaş şi Marius Luncan, într-un sfârşit a realizat că el şi rudele sale, toate pe primele locuri pe lista de consilieri, sunt cei mai nimeriţi pentru o demnitate atât de importantă.
articol complet

Nicuşor Constantinescu ameninţă Albeştiul cu asfaltarea

image
Fără îndoială în perioada campaniei electorale, politicienii pot orice. Rezolvă în trei zile probleme vechi de zeci de ani, probleme de care până în campanie nici nu vroiau să audă. Exact asta s-a întâmplat ieri în comuna Albeşti când candidatul USL la primărie, Cărăuleanu Olimpiu, la braţ cu preşedintele CJC , Nicuşor Constantinescu, a promis că astăzi va demara lucrările de asfaltare a drumului judeţean care trece prin localitate.
articol complet

Cine îşi bate joc de "Profesionist"?

image
Dacă în urmă cu doar câteva zile, susţinătorii lui Palaz erau fugăriţi de nişte indivizi prin mai multe cartiere ale Constanţei iar afişele i-au fost rupte şi vandalizate în repetate rânduri, acum ţinta atacurilor a devenit sediul de campanie al acestuia. Astfel, în cursul nopţii trecute persoane rămase încă neidentificate au aruncat cu vopsea albă pe geamurile colate cu afişe ale sediului situat pe bulevardul Mamaia
articol complet

PPDD, copilul de trupă al PSD-ului

image
“Am trimis sacoşe de documente lui Dan Diaconescu, le-am înmânat personal lui S.O. Bălan, dar nu am auzit la OTV niciun cuvânt de rău despre Nicuşor Constantinescu” se destăinuia dezamăgit cu puţin timp în urmă fostul prefect Claudiu Palaz. Multă lume, printre care probabil şi Palaz, credea că toată tevatura cu partidul poporului era o înscenare a lui Traian Băsescu pentru a mai smulge din voturile PSD-ului, dar se pare că lucrurile stau tocmai pe dos, legăturile dintre partidul lui Diaconescu şi social-democraţi, cel puţin în teritoriu, fiind extrem de strânse şi profitabile pentru ambele părţi. Cum orice doctrină trece prin stomac iar un partid nou nu poate exista şi nu se poate dezvolta fără finanţare, “robinetele” prin care se scurg bani din diferite consilii judeţene sau primării controlate de psd-işti au fost recepţionate cu mare entuziasm şi disponibilitate de salvatorii de neam de la PPDD.
articol complet

Un fals avocat, acuzat de înşelăciune şi proxenetism, omul de bază al lui Dan Diaconescu la Constanţa

image
Eforturile lui Dan Diaconescu de a scăpa ţara de ciocoi se poticnesc tocmai de oamenii cu care îşi doreste să facă acest lucru. De aceea credibilitatea mesajului şi al demersurilor sale politice sunt luate în derâdere de întreaga clasă politică şi de cei care mai au încă un minim de simţ al raţiunii. La Constanţa, după lungi căutări, PP-DD a găsit persoana cea mai în măsură să asaneze moral şi să salveze societatea de ” tumorile” care o macină din interior, iar acea persoană se numeşte Sorin Calută.
articol complet

Ori e albă, ori e neagră...

image
Cu câteva zile înainte de alegerile locale, Constanţa a fost umplută cu nişte fluturaşi în care, mai mult sau mai puţin voalat, Gigi Chiru, candidatul APC-ului, printre alte nenorociri, era făcut ţigan.
articol complet

Gigi Chiru are memorie selectivă

image
Nu există emisiune televizată la care Gigi Chiru să nu invoce greaua perioadă de represiune pe care a trăit-o România sub tirania lui Năstase. Alegerea lui ca primar al Constanţei se vrea a fi un garant că locuitorii oraşului nu vor mai trece niciodată prin experienţe atât de dureroase. Ce uită însă Chiru să precizeze este faptul că el însuşi era la acea vreme membru PSD, a devenit consilier local din partea acestui partid în 2004 iar când un alt pesedist, Ovidiu Brăiloiu, a câştigat fotoliul de primar al Eforiei, Chiru era în fruntea coloanei ce sărbătorea evenimentul, împărţind fericit bezele populaţiei strânsă ca la urs.
articol complet

Gheorghe Dinu, un impostor pentru liniştea Constanţei?

image
După îndelungi căutări, organizaţia locală a PPDD-ului şi-a găsit candidatul potrivit pentru a accede la funcţia de primar al Constanţei. Şi, după cum e sacul aşa-i şi peticul, persoana în cauză este un conferenţiar doctor academician şi savant de renume mondial la universitatea ” Spiru Haret”, avocatul Gheorghe Dinu. Dinu, al cărui slogan anexat la biografia sa este “seriozitate şi onestitate”, este cunoscut mai ales pentru faptul că în 2004 a candidat, cu rezultate umilitoare, la preşedinţia României, că a pus umărul cu competenţa-i caracteristică la totala decredibilizare a facultăţii de drept din universitatea la care activează dar şi pentru trecutul său încărcat de fapte de natură penală.
articol complet

Banii lui Bosânceanu – doctrina politică a PP-DD Constanţa

image
Deşi toată suflarea constănţeană îl asociază cu Nicuşor Constantinescu, date fiind matrapazlâcurile imobiliare în care cei doi sunt implicati, Gică Slabu, preşedintele PP-DD-ului local ţine să demonteze aceste acuze punându-şi serviciile şi partidul pe care îl conduce la dispoziţia altui ciocoi dobrogean, Gheorghe Bosânceanu. Aşa se face că în schimbul unor pliante, materiale favorabile, fotografii serios retuşate în Photoshop şi publicate în paginile unor ziare sau contra unor sume de bani neimpozabile pe care, spun anumite voci, Slabu şi prim vicepreşedintele partidului Ion Radu, şi le-ar fi băgat în propriul buzunar, Bosânceanu a reuşit să-şi cumpere tăcerea sindicatelor din Şantierul Naval Constanţa cu ajutorul imparţialului partid al poporului.
articol complet

SCANDALUL CONTINUĂ LA MANGALIA: Vişa s-a votat singur viceprimar, iar secretarul nu şi-a dat viza de legalitate

image
Secretarul Consiliului Local Mangalia, Daniel Vlădescu, a refuzat să participe la şedinţa de îndată în care liberalul Lucian Vişa a fost ales viceprimar cu atribuţii de primar. Hotărârea nu are viza de legalitate a secretarului şi încalcă prevederile legale, potrivit cărora persoana aleasă trebuie să se abţină de la vot. Vişa s-a votat singur viceprimar, altfel neavând decât nouă voturi - număr insuficient pentru validarea în funcţie.
articol complet

back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 63 | afisate: 21 - 30