Acasa | POLITICA

Filimon îşi pregăteşte demisia, în favoarea lui Mincă. USL pregăteşte un vot pentru Vişa

image
Situaţie incredibilă la Mangalia! În timp ce consilierii PNL şi PSD pregătesc o şedinţă de îndată pentru a-l înlocui pe viceprimarul Constantin Filimon cu Lucian Vişa, la Prefectură se pregăteşte revenirea lui Ion Mincă pe funcţie.
articol complet

Mariana Mircea a scăpat şi de referendumul pentru demitere, şi de răspunderea penală

image
Primăriţa din Cernavodă a scăpat basma curată din afacerea referendumului pentru demitere, după ce organele penale au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva ei şi a preşedintelui CJC Nicuşor Constantinescu, denunţaţi la Parchet de prefectul Palaz sub acuzaţia de abuz în serviciu (în sensul obstrucţionării referendumului). Organele au constatat că faptele nu există, deşi despre existenţa lor se făcea vorbire inclusiv într-o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Constanţa. Ca reacţie la soluţiile controversate, prefectul a anunţat că şi-a epuizat toate demersurile legale, astfel încât referendumul de demitere, cel mai probabil nu va mai fi organizat.
articol complet

Tusac – la a doua eliberare din funcţie

image
În sfârşit, Claudiu Tusac a fost eliberat din funcţie prin ordin al prefectului Palaz. Tusac spune că va face plângere penală împotriva prefectului pentru abuz în serviciu, solicitându-i despăgubiri de 10 milioane de euro.
articol complet

Referendumul lui Constantinescu stă să pice

image
Mult trâmbiţatul referendum de duminică a avut ca rezultat final un nou război între prefectul Claudiu Palaz şi preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu. După numărătoarea voturilor s-a stabilit că pragul de 51% nu a fost trecut, astfel că scrutinul nu a putut fi validat. Rezultatul însă l-a supărat la culme pe Constantinescu, care aşteaptă centralizarea recensământului de anul acesta ca să poată stabili numărul total al populaţiei judeţului şi apoi procentajul celor prezenţi la vot.
articol complet

Nicuşor Constantinescu persistă să facă referendum

image
Deşi la nivel naţional s-a renunţat deocamdată la ideea de reorganizare teritorială a României, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu lucrurile nu sunt deloc clare. El face ultimele pregătiri pentru organizare referendumului prin care constănţenii sunt chemaţi să-şi spună părerea cu privire la reorganizarea teritorială. Pregătirile au intrat deja pe ultima sută de metri fiind deja preşedintele Biroului Electoral Central, în persoana judecătoarei Ionela Claudia Bojin.
articol complet

De ce preferă Mazăre Alpii în locul Carpaţilor şi Oceanul în locul Mării Negre

image
Reacţii de mare stil la ultima apariţie mediatică a primarului Radu Mazăre, recent întors de la schi din Austria. „Iarna schiază în Alpi, Carpaţii fiind prea mici pentru el, vara se scaldă în ocean, considerând Marea Neagra o baltă”.
articol complet

Conducerile locale şi naţionale ale PNL nu exclud candidaturi proprii la unele primării

image
Aflat la Constanţa, cu prilejul inaugurării noului sediu al PNL, de pe bulevardul Regele Ferdinand, preşedintele formaţiunii politice, Crin Antonescu, a abordat şi problema colaborării în cadrul Uniunii Social Liberale, la alegerile de anul viitor.
articol complet

Mazăre îl cheamă la judecată pe Muftiu

image
Radu Mazăre s-a hotărât să-l dea în judecată pe muftiul Iusuf Muurat, supărat că acesta a insinuat că ar fi luat şpagă de la reprezentanţii SC Cin Cin SRL ca să le dea autorizaţie de construcţie.
articol complet

Nebunie la referendum.... La Peştera au votat doar 12 persoane

image
Pentru Nicuşor Constantinescu referendumul de duminică s-a dovedit a fi de foarte rău augur. În afara faptului că oamenii n-au dat doi bani pe scrutinul lui, mulţi dintre cei pe care se baza l-au lăsat baltă exact când avea nevoie de ei. Este şi cazul primarului comunei Peştera, Valentin Vrabie, care cu câteva zile înainte de marele referendum şi-a dat demisia din PSD şi s-a declarat supărat pe Constantinescu pentru că refuză sistematic să-i dea şi lui partea leului.
articol complet

Sărăcilă către Micu: “Să-mi aducă probe că am dat eu bani. Dacă îmi aduce, mă duc singur la puşcărie.”

image
Marian Sărăcilă spune că îl va da în judecată pe primarul comunei Tuzla, Florin Micu, pentru declaraţiile publice prin care a susţinut că cel dintâi i-ar fi plătit pe mai mulţi consilieri locali să-i facă jocul, în cadrul şedinţei Consiliului Local de luni, 17 octombrie 2011. “Să-mi aducă probe că am dat eu bani. Dacă îmi aduce, mă duc singur la puşcărie. Vorbeşte gura fără el, ca de fiecare dată. Eu pot să spun multe lucruri despre el, cu probe solide” – contratacă Sărăcilă.
articol complet

back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 63 | afisate: 31 - 40