Acasa | POLITICA

Miron Cozma organizează şedinţe de partid la hotel Histria

image
Fără îndoială hotelul Histria din Mamaia este un stabiliment extrem de ciudat dacă judecăm după cei care locuiesc acolo. În „casa” lui George Bosânceanu, cum îi place patronului să-şi denumească hotelul, sunt cazaţi tot soiul de dubioşi, care-şi spun fie oameni de afaceri, fie combinatori, fie studente aflate în căutarea unui sponsor generos. O lume colorată în care poliţia a descins de cateva zeci de ori şi a operat arestări aproape de fiecare dată. Majoritatea infractorilor căutaţi de oamenii legii sunt găsiţi, absolut întâmplător în hotelul Histria. Nici patronul George Bosânceanu nu e vreun „fraier”, el având la activ două condamnări şi fiind cercetat pentru fapte precum evaziune fiscală, proxenetism şi viol.
articol complet

Ţărăniştii îşi recuperează sediul din Mangalia, cu executorul

image
Ţărăniştii din Mangalia se întorc în sediul lor cu executorul judecătoresc, după aproape doi ani de când au fost evacuaţi abuziv de primarul Tusac, pe motivul nedeclarat, dar bănuit de toată lumea, că ar face politica lui Iorguş.
articol complet

“PERVERSA“ PENTRU NEA COSTICĂ. Chiru îl pune pe naşu’ Jifcu să candideze la Eforie

image
Deşi Costică Avătavului, autopropus ca şi candidat al PDL-ului la primăria Eforie, a fost confirmat de BPJ Constanta şi felicitat de Zanfir Iorguş pentru bărbăţia de care a dat dovadă, se pare că cel care va candida la alegerile locale din 2012 din partea partidului va fi Marius Jifcu, nimeni altul decât naşul de botez al unuia dintre copiii lui Gigi Chiru.
articol complet

Tusac, la un pas de o nouă suspendare

image
Tusac ar putea fi suspendat din funcţia de primar al Mangaliei, pentru a doua oară în decursul mandatului, prin ordin al prefectului judeţului Constanţa. Astfel, primarul Mangaliei ar putea fi „rezolvat” definitiv de prefectul Palaz, cel care a şi declarat, încă de acum două săptămâni, că va lua o decizie de suspendare, după ce va analiza „situaţia” de la Mangalia, în lumina argumentelor furnizate de o instanţă a Curţii de Apel Constanţa într-un alt caz de suspendare.
articol complet

Demisia lui Sorin Andrei precipită disoluţia USL la Mangalia

image
Uniunea Social Liberală scârţâie din toate încheieturile, la Mangalia. De la începutul acestei săptămâni, liberalii au spus oficial adio alianţei cu Tusac, anunţând totodată că vor propune un candidat propriu pentru alegerile locale. Şi conservatorii, care au făcut opoziţie constantă administraţiei Tusac, pregătesc o candidatură pentru Ion Mincă, fie din partea PC, fie din partea Alianţei de Centru Dreapta (PNL-PC).
articol complet

Alegeri în organizaţia locală a Partidului Poporului

image
Creditat, cu peste 12% în judeţul Constanţa, în urma ultimelor sondaje făcute de PSD, Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) se pregăteşte de alegerea organelor de conducere.
articol complet

VINOVATUL FĂRĂ VINĂ! Dumitru Moinescu crede ca l-a lucrat Mafia

image
Sub egida “sunt nevionovat, m-au lucrat mafioţii!”, fostul primar al oraşului Medgidia, Dumitru Moinescu, a explicat într-o conferinţă de presă cum de a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare.
articol complet

Matei de la Năvodari s-a îmbolnăvit de cultul leilor

image
Lui Nicolae Matei îi plac lucrurile trăsnite: copaci cărora le cresc luminiţe, un sens giratoriu în care fac acrobaţii delfini din plastic, o grădină publică cu intrarea boltită, străjuită de majordomi de tinichea, atârnaţi pe gardurile vopsite-n câmp electrostatic… Cum parcă mai lipsea ceva din galeria lucrurilor trăznite, primarul din Năvodari a umplut oraşul de statui. În general vorbind, statuile reprezintă un adevărat patrimoniu simbolic al oraşelor, iar ctitorii lor îşi aleg de fapt precursorii care îi anunţă şi totodată îi certifică. În această logică, statuile alese de Matei spun aproape totul despre personalitatea sa.
articol complet

Micu i-a făcut cetăţeni de onoare pe agenţii lui electorali

image
Opinia publică din Tuzla s-a umplut de indignare. Cu de la sine putere, încălcând legea, primarul Florin Micu i-a făcut cetăţeni de onoare ai comunei pe şeful de post şi pe directoarea şcolii, în cadrul unei ceremonii oficiale neaprobate de Consiliul Local. După propria-i expresie, lui Micu „i se rupe” de consilieri că oricum „e proşti”.
articol complet

Administratorii de bogăţii din curtea lui Tusac trag în piept Rompetrolul

image
C&C Wealth Management SRL, firma care a pus mâna la începutul anului pe pachetul majoritar de acţiuni de la Romintherm Mangalia, şi-a dat arama pe faţă. Noul patron încearcă să tragă pe turta sa peste un milion de euro de la Primăria Mangalia, prin contracte dubioase de cesiune de creanţă care aduc prejudicii patrimoniale partenerului de afaceri Rompetrol Rafinare SA.
articol complet

back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 63 | afisate: 41 - 50