Acasa | POLITICA

Griguţă, găsit incompatibil de ANI. PDL Mangalia a rămas într-un singur consilier local… legitim!!

image
ANI l-a găsit responsabil de încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor pe Ioan Griguţă, cel care îndeplinea calitatea de consilier local concomitent cu aceea de director general la societatea de interes naţional Şantierul Naval 2 Mai SA.
articol complet

Griguţă îl acuză pe Cucoranu că apără prin abuz majoritatea toxică a lui Tusac

image
PDL Mangalia a pregătit o lovitură mortală pentru Tusac: eliminarea trădătorilor Nae Negrea şi Dan Moldovan din Consiliul Local, cei care au contribuit la formarea unei alianţe neprincipiale, de capul lor, cu PSD şi PNL. Naşul şi Finul au fost excluşi din PDL – faţă de care făceau notă separată, de drept urmând să fie eliminaţi şi din consiliu. Pentru aceasta este nevoie doar de o hotărâre locală.
articol complet

Miniştrii lui Boc discută la şpriţ tăierile din economie

image
Doi din cei mai contestaţi miniştri ai cabinetului Boc, respectiv Gheorghe Ialomiţianu de la Finanţe (foto stânga) şi Ioan Botiş de la Muncă (foto dreapta), au fost înregistraţi, naiba ştie cum, de reporterii Antenei 3, în timp ce discutau, în spatele uşilor închise, la un pahar de tulburel, despre decizii care nenorocesc, pur şi simplu, ample categorii sociale. Cei doi care fac mişto de o ţară întreagă s-au luat şi de meteahna neortodoxă, pardon neislamică, a deputatului constănţean Aledin Amet de la UDTTMR, de a mânca şorici de porc. Citiţi pe larg stenograma.
articol complet

Tusac mai face un pas pentru a pune mâna pe termoficarea Mangaliei

image
Ultima şedinţă a Consiliului Local Mangalia a scos încă o dată pe tapet intenţia lui Tusac de a elimina societatea Rominservices Therm SA de pe piaţa de termoficare. Primarul Mangaliei venise în faţa deliberativului local cu propunerea de majorare a preţului gigacaloriei plătit de populaţie, de la 165, la 195 de lei.
articol complet

De ce a trădat Sorin Andrei „majoritatea” lui Mincă

image
Mangalia are un nou viceprimar, în persoana liberalului Sorin Andrei. Acesta l-a înlocuit în funcţie pe conservatorul Ion Mincă, debarcat ca urmare a creării unei noi majorităţi în Consiliul Local, formată din aleşii PSD şi PNL, susţinuţi neprincipial de trei reprezentanţi ai PDL.
articol complet

Mentorul Elenei Udrea ar trebui suspendat pentru gaura de 68 de miliarde

image
În curând se împlinesc două luni de când Curtea de Conturi a constatat într-o notă de control că primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, este responsabil pentru o gaură de 68,7 miliarde de lei vechi produsă bugetului local. Din perspectiva celor 11 consilieri care au sesizat Curtea, constatările reprezintă doar o fărâmă din noianul de abateri ale primarului. Această fărâmă de peste 68 de miliarde, însă, face aproape cât o condamnare, deoarece Curtea de Conturi este singura instituţie care pune rezoluţii financiare definitive şi nu provizorii.
articol complet

La mintea lui Tusac, Ţuţea fu Tutea

image
Deşi este licenţiat în mecanică şi specializat în asfaltări, primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, s-a apucat de recitat citate filozofice. Cum mai bine de jumătate din viaţă a lucrat cu fiarele şi pietrele, iubitorul de înţelepciune care conduce Mangalia l-a botezat pe marele Ţuţea, drept Tutea, mai ales că pe foaia din care citea lipseau diacriticele.
articol complet

Falsul intelectual prin care Tusac i-a dat lui Nae Negrea hala de peşte a Mangaliei

image
Consilierul local Nae Negrea din Mangalia a pus laba pe hala de peşte din Piaţa Centrală a oraşului, în urma unei hotărâri de consiliu pe care şi-a votat-o cu ambele mâini. Primarul PSD-ist căruia-i poartă flamura de când şi-a trădat partidul a confecţionat pentru Nae un proiect de hotărâre de un fals intelectual mare cât ditamai hala. În plus, sămânţa de scandal presărată de noua majoritate a lui Tusac în bătătura firmei de termoficare, precum şi înjurăturile de cantină (mânca-mi-ai!) proferate de Nae împotriva colegului John Anghel, au creat o perdea de fum atât de necesară pentru trecerea proiectului.
articol complet

Scenarită de Mangalia: Nae Negrea ar vrea preşedinte la PNL

image
Mai multe voci susţin că aleşii locali Nae Negrea şi Dănuţ Moldovan, legaţi de un destin comun în politică încă din vremea când au devenit naş şi fin în viaţa bisericească, ar trage clopotele pentru a se înscrie în PNL.
articol complet

De ce vrea Tusac să falimenteze termoficarea Mangaliei

image
Adamescu (foto stânga) i-a asigurat erorile de management lui Tusac (foto dreapta), urmând să achite amenzile şi eventualele despăgubiri civile la care ar putea fi acesta condamnat. Asigurat de "malpraxis", Tusac pregătește decimarea concurenței firmei de gaze a lui Adamescu.
articol complet

back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 63 | afisate: 51 - 60